Make-Over

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”

Straal jij echt uit wie je bent?

Kijk je in de spiegel en denk je: ‘ik ben wel toe aan een nieuwe versie van mezelf’.

Dan is het tijd om in actie te komen. Na een make-over kun je met vernieuwde energie en misschien wel met meer zelfvertrouwen door het leven gaan.

WAAROM EEN MAKE-OVER?

Als je klaar bent met je huidige look en je toe bent aan iets anders. Dan is een make-over iets voor jou. Een make-over is een opknapbeurt voor haarslyling, make-up en een nieuwe outfit.

VOOR WIE IS DIT BEDOELD?

Een make-over is voor iedereen die toe is aan iets nieuws. Als je wilt weten wat je sterke punten zijn en daar het accent op leggen. Dat kan met de hulp van de stylisten. wellicht is leeftijd een reden om je huidige looks eens met een kledingexpert door te nemen. Misschien ben je net moeder of oma geworden. Op zoek naar een nieuwe baan of een relatie. Een nieuwe levensfase waarbij een make-over nodig is. Gun jij jezelf een nieuwe look of wil je het aan iemand cadeau doen? Wij kunnen je hierbij helpen.

HOE GAAN WE TE WERK.

We beginnen met het maken van een voor foto en een gesprek waarbij jij je wensen kenbaar maakt. Een kleuranalyse wordt gedaan om te bepalen welk type je bent. Zo bepalen we wat jouw sterke punten zijn. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht, handige tips en bruikbare adviezen. Vervolgens gaat de kledingstyliste kleding passen in de kleuren en stijl die bij jou past. Waar jij je comfortabel bij voelt. We zorgen voor een heerlijke lunch. Na de lunch gaan we aan de slag met jouw haar en make-up. Om de make-over compleet te maken. We sluiten af met het maken van de foto’s om de nieuwe “jou” vast te leggen.

Denk jij dit is iets voor mij? Of ken je iemand die een frisse start kan gebruiken….?

Meld je vandaag nog aan. Dit kan via de website of bel met nummer 045-7503515.

De kosten van de make-over zijn exclusief de aanschaf van de kleding. Je bent uiteraard niet verplicht om de kleding te kopen.

Heeft u interesse? vraag dan naar de mogelijkheden.