Blog

DE REIS NAAR PRACHTIG GRIJS

10 januari 2021 • Geen categorie

Twijfel je al een tijdje of je je haar wil laten uitgroeien naar je eigen (grijze) haarkleur? Ben je het ook zo zat om iedere 4,5, of 6 weken te verven? Of denk je staat dat me wel?

Vooral nu, in deze Lockdown, kun je niet zomaar even naar de kapper voor het laten bijwerken van je uitgroei, en juist daarom is DIT het goede moment om deze stap te zetten. Denk je nu: “Hoe dan?”

Geen probleem! Ik ben er als professional om je te begeleiden bij dit GORGEOUS GREY Traject. Je hoeft dit dus niet alleen te doen! Wat zijn de kosten van dit traject?? Geen idee! Dit is namelijk voor ieder traject anders omdat het een op maat gemaakt traject wordt speciaal voor jou! Wat ik wel kan zeggen is wat de inhoud is van zo’n traject:- GRATIS een adviesgesprek,- GRATIS een Contrast Analyse,- GRATIS een product wat onmisbaar is voor dit traject,- GRATIS een Make-up Advies,- GRATIS een Verzorgingsadvies

Na het Adviesgesprek krijg je een offerte met de prijs wat dit traject jou gaat kosten. Dat is afhankelijk van de lengte, kleuringen, en de producten wat nodig zijn. Mocht je dit traject nou graag samen met mij aan willen gaan? Stuur me dan een E-mail: info@coiffeurtim.nl Hopelijk tot gauw!

Liefs, Coiffeur Tim.?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *